MASTERCAM

Authorized Reseller Mastercam sinds Januari 2020

Sinds begin 2020 is het het zover. Het dealerschap van Mastercam vanuit CNC Software is binnen. Na een goede voorbereiding in 2019, dan eindelijk de contracten officieel getekend. Inmiddels heeft de kennismaking in Amerika reeds plaats gevonden. Veel mensen gesproken en iedereen heeft er heel veel zin in. Ik informeer u graag naar de mogelijkheden. Binnenkort ook meer informatie op www.mastercam.nl

Aanschaf Mastercam

Bent u op zoek naar een CAD/CAM-systeem? Heeft u overtuiging nodig voor Mastercam? Neem contact op via e-mail of telefoon. Ik kan een demonstratie geven op locatie, of eerst een product programmeren/maken.

Wanneer gekozen word om een product te maken, zal voorafgaand ook een test aan de machine plaats vinden om te kijken of de uitgestuurde NC-code ook door de machine geaccepteerd word.

Opleiding Mastercam

Graag verzorg ik de opleiding van uw personeel/stagiaires/scholieren. Of het nu gaat om een opleiding voor beginners of gevorderde gebruikers van Mastercam. Bij opleiding kunnen we onderscheid maken in verschillende niveaus, te noemen:

  • Mastercam – Design
  • Mastercam – 2D / 3D Milling
  • Mastercam – Multiaxi
  • Mastercam – Lathe

Natuurlijk krijgen de deelnemers na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Bedrijven die aangesloten zijn bij stichting OOM kunnen middels subsidie een deel van de kosten terughalen. 50% van de scholingskosten van een medewerker, tot maximaal €750 per jaar. 

  1. De bijdrage moet vooraf worden aangevraagd;
  2. De bijdrage kan worden aangevraagd voor maximaal voor 15 werknemers of 30% van het personeelsbestand;
  3. De bijdrage kan worden aangevraagd zolang er budget beschikbaar is;
  4. De bijdrage kan alleen worden aangevraagd voor cursussen die door werkgever en werknemer zijn vastgelegd in een Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Lees hier de voorwaarden voor 2017 op voor persoonlijke trainingstoelage.

Tips

Volg Mastercam, of Mastercam dealers op Youtube. Er zijn er veel die een eigen kanaal hebben, en wekelijks of maandelijks een nieuwe post maken via dit kanaal.

MasterCadCam

MastercamDeutschland